mailE-Mail
Wat ass et?
Eng E-Mail ass e private Message tëscht Iech an engem anere Benotzer. D'E-Maile ginn um Server opgeholl, also kënnt Dir e Message un een schécken, deen elo net mam Server verbonnen ass, an déi Persoun kritt de Message méi spéit.
E-Mail an der App ass en internen Messagerie System. Nëmme Leit, déi en aktive Kont op der Applikatioun hunn, kënnen intern E-Maile schécken a kréien.
Wéi benotzen ech et?
Fir eng E-Mail un e Benotzer ze schécken, klickt op säi Spëtznumm. Et wäert e Menü opmaachen. Am Menü, wielttalk "Kontakt", dannmail "E-Mail".
Wéi blockéiere mir et?
Dir kënnt erakommen E-Maile blockéieren wann Dir se net wëllt kréien. Fir dat ze maachen, öffnen den Haaptmenü. Dréckt opsettings Astellunge Knäppchen. Da wielt "forbidden Onerwënscht Messagen >mail Mail" am Haaptmenü.
Wann Dir Messagen vun engem bestëmmte Benotzer blockéiere wëllt, ignoréiert hien. Fir e Benotzer ze ignoréieren, klickt op säi Spëtznumm. Am Menü gewisen, wieltlist "Meng Lëschte", dannuserlist iggy "+ ignoréieren".