appointmentOntmoet mensen door naar afspraken te gaan.
pic appointment
Wat is een afspraak?
In deze applicatie kun je mensen virtueel ontmoeten via de chat, het forum, de gamerooms, enz. Maar je kunt ook evenementen in het echte leven organiseren en gasten verwelkomen, die vrienden van je kunnen zijn of volslagen vreemden.
Publiceer je evenement met een beschrijving, een datum en een adres. Stel de opties van het evenement in op de beperkingen van uw organisatie en wacht tot mensen zich registreren.
Hoe te gebruiken?
Om toegang te krijgen tot deze functie, gaat u naar het hoofdmenu en selecteert umeet Ontmoet >appointment Afspraak.
U ziet een venster met 3 tabbladen:search Zoekopdracht,calendar Agenda,eye Details.
searchHet tabblad Zoeken
Gebruik de filters bovenaan om een locatie en een dag te selecteren. Op die locatie ziet u de voorgestelde evenementen voor die dag.
Selecteer een evenement door op de te drukkeneye knop.
calendarHet tabblad Agenda
Op dit tabblad kun je alle evenementen zien die je hebt gemaakt en alle evenementen waarvoor je bent geregistreerd.
Selecteer een evenement door op de te drukkeneye knop.
eyeHet tabblad Details
Op dit tabblad ziet u de details van het geselecteerde evenement. Alles wijst zich vrij vanzelf.
hintTip : Druk op desettings Instellingen knop op de werkbalk, en selecteerappointment export "Exporteren naar agenda". U kunt dan de details van het evenement toevoegen aan uw favoriete kalender
(Google, Apple, Microsoft, Yahoo)
, waar u alarmen kunt instellen en nog veel meer.
Hoe maak je een evenement aan?
Op decalendar Tabblad "Agenda", druk op de knopcreate item "Maken" en volg de instructies op het scherm.
Lees a.u.b. de moderatorRegels voor de afspraken voordat u dit doet.
Afspraakstatistieken
Open een gebruikersprofiel. Bovenaan ziet u gebruiksstatistieken over de afspraken.