moderatorHelp-handleiding voor moderators.
pic moderator
Waarom ben je moderator?
Hoe een gebruiker straffen?
Klik op de naam van de gebruiker. Selecteer in het menumoderator "Moderatie" en selecteer vervolgens een geschikte actie:
Verbod op afspraken?
Wanneer je een gebruiker verbiedt, wordt hij verbannen uit de chatrooms, de forums en privéberichten (behalve met zijn contacten). Maar u moet ook beslissen of u de gebruiker verbiedt om de afspraken te gebruiken of niet. Hoe beslissen?
Redenen voor matiging.
Gebruik geen willekeurige reden wanneer je iemand straft, of wanneer je een inhoud verwijdert.
hintHint: Als je geen geschikte reden vindt, heeft de persoon de regels niet overtreden en moet hij niet worden gestraft. Je kunt je wil niet aan mensen dicteren omdat je een moderator bent. Je moet helpen om de orde te handhaven, als een dienst aan de gemeenschap.
Verbanning lengte.
Extreme maatregelen.
Wanneer je het menu opent om een gebruiker te bannen, heb je de mogelijkheid om extreme maatregelen te nemen. Extreme maatregelen maken het mogelijk om langere verbanningen in te stellen en tactieken te gebruiken tegen hackers en zeer slechte mensen:
hintHint: Alleen de moderators met een niveau van 1 of meer kunnen extreme maatregelen gebruiken.
Maak geen misbruik van uw bevoegdheden.
Hoe om te gaan met openbare seksfoto's?
Seksfoto's zijn verboden op openbare pagina's. Ze zijn toegestaan in privégesprekken.
Hoe te beoordelen of een foto seksueel is?
Hoe seksfoto's verwijderen?
Geschiedenis van matiging.
In het hoofdmenu kun je de geschiedenis van de moderaties bekijken.
Moderatie van de lijst met chatrooms:
Moderatie van het forum:
Moderatie van de afspraken:
Chatrooms schildmodus.
Waarschuwingen.
hintTip : Als u het waarschuwingsvenster op de eerste pagina open laat, wordt u in realtime op de hoogte gebracht van nieuwe waarschuwingen.
Moderatieteams en chefs.
Server limiet.
Wil je het moderatieteam verlaten?
Geheimhouding en auteursrecht.