modal menuNavigeer in het programma.
pic navigate
Navigatieprincipes
De gebruikersinterface van het programma is net als die op uw computer:
Over de meldingen
Soms ziet u een knipperend pictogram in de taakbalk. Dit is om je aandacht te trekken, omdat iemand klaar is om te spelen, of omdat het jouw beurt is om te spelen, of omdat iemand je bijnaam in de chatroom heeft geschreven, of omdat je een inkomend bericht hebt... ontdekken wat er aan de hand is.
Geduld...
Een laatste ding: dit is een online programma, verbonden met een internetserver. Als u op een knop klikt, duurt het soms een paar seconden voordat er wordt gereageerd. Dit komt omdat de netwerkverbinding min of meer snel is, afhankelijk van het tijdstip van de dag. Klik niet meerdere keren op dezelfde knop. Wacht maar tot de server reageert.