app-icon-120x120pxWat voor soort programma is Player22.com?
pic overview
Beschrijving
Player22.com is een sociale applicatie die is ontworpen om nieuwe vrienden te ontmoeten die dicht bij je wonen. De applicatie is volledig gratis.
Player22.com is de eerste internetdienst in zijn soort. Het combineert een gameserver, een chatserver, een krachtige sociale app... en zelfs meer.
Installatie van de applicatie
Player22.com is beschikbaar zonder installatie: op elke pc of smartphone, met behulp van een moderne browser zoals
Chrome, Safari, Edge, Firefox, Samsung
door naar de website te navigeren
"player22.com/app"
.
Als u de applicatie liever installeert: Ga naar uw favoriete App-store en zoek naar app-icon-120x120px
"Player22"
.
Een woord van de auteur
« Mijn naam is Joël. Ik ben een onafhankelijke Franse software engineer. Ik publiceerde de eerste versie van
Player22.com
terug in 2011 onder de naam "
Keyja.com
". En vandaag, in het jaar 2022, ben ik trots om een nieuwe versie uit te brengen, met alle succesvolle functies van de oude applicatie, maar ook met veel verbeteringen. »
player22 banner anim
« Word lid van een van onze gemeenschappen. Welkom bij Player22.com, de eerste internetdienst gewijd aan "sociaal entertainment": laten we spelen met grappige mensen. Laten we praten met interessante mensen. Laten we nieuwe geweldige mensen ontmoeten. En vooral, laten we samen plezier hebben! »
pic signature