Hoe de spelopties instellen?
Wanneer je een speelkamer hebt gemaakt, ben je automatisch de gastheer van de kamer. Als u de gastheer van een kamer bent, hebt u de macht om te beslissen hoe u de opties van de kamer instelt.
Klik in de speelkamer op de knop Optiessettings en selecteersettings "spel opties". De opties zijn de volgende:
Klik op de knop "OK" om de opties vast te leggen. De titel van het venster verandert en de opties van je kamer worden bijgewerkt in de gameslijst van de lobby.