sudoku plugin iconSpelregels: Sudoku.
pic sudoku
Hoe te spelen?
Om te spelen, klikt u op het vierkant waar u een cijfer wilt plaatsen en vervolgens op een nummer.
De regels van het spel
Sudoku is een Japans denkspel. Je moet de manier vinden om de cijfers van 1 tot 9 op een 9x9-raster te plaatsen. Aan het begin van het spel worden een paar cijfers gegeven en er is maar één manier om het raster correct te vullen. Elk cijfer moet worden geplaatst om elk van de volgende regels te respecteren:
Sudoku is traditioneel een eenzaam spel. Maar in deze app is het een spel voor twee spelers. Elke speler speelt achter elkaar totdat het rooster vol is. Aan het einde wint de speler met het kleinste aantal fouten het spel.