multilingualSelecteer een server.
pic server
Wat is een server?
Er is één server voor elk land, elke regio of staat en voor elke stad. U moet een server selecteren om de applicatie te kunnen gebruiken, en als u dat doet, komt u in contact met mensen die dezelfde server hebben geselecteerd als u.
Als u bijvoorbeeld de server "Mexico" selecteert, klikt u op het hoofdmenu en selecteert uforum "Forum", u wordt lid van het forum van de server "Mexico". Dit forum wordt bezocht door Mexicanen, die Spaans spreken.
Hoe een server selecteren?
Open het hoofdmenu. Klik onderaan op de knop "Geselecteerde server". Dan kan je het op 2 manieren doen:
Kan ik mijn server wijzigen?
Ja, open het hoofdmenu. Klik onderaan op de knop "Geselecteerde server". Selecteer vervolgens een nieuwe server.
Kan ik een andere server gebruiken dan de plaats waar ik woon?
Ja, we zijn erg tolerant en sommige mensen zullen blij zijn met buitenlandse bezoekers. Maar let op: