privchatInstant messaging
Wat is het?
Een expresbericht is een privébericht tussen u en een andere gebruiker. U kunt dit soort berichten alleen verzenden naar gebruikers die nu verbonden zijn met de server en de berichten worden niet opgenomen. Chatberichten zijn privé: ze kunnen alleen worden bekeken door jou en je gesprekspartner.
Hoe te gebruiken?
Om een instant messaging-venster met een gebruiker te openen, klikt u op zijn bijnaam. Selecteer in het getoonde menutalk "Contact", danprivchat "Instant messaging".
Instructies voor het gebruik van het chatpaneel vindt u hier .
Hoe het te blokkeren?
U kunt inkomende privéberichten blokkeren als u ze niet wilt ontvangen. Open hiervoor het hoofdmenu. druk desettings instellingen knop. Selecteer vervolgens "forbidden Ongevraagde berichten >privchat Instant messaging" in het hoofdmenu.
Als je berichten van een bepaalde gebruiker wilt blokkeren, negeer hem dan. Om een gebruiker te negeren, klikt u op zijn bijnaam. Selecteer in het getoonde menulist "Mijn lijsten", danuserlist iggy "+ negeren".