mailE-mail
Wat is het?
Een e-mail is een privébericht tussen jou en een andere gebruiker. De e-mails worden op de server opgenomen, dus je kunt een bericht sturen naar iemand die nu niet verbonden is met de server, en die persoon zal het bericht later ontvangen.
E-mail in de app is een intern berichtensysteem. Alleen mensen met een actief account op de applicatie kunnen interne e-mails verzenden en ontvangen.
Hoe te gebruiken?
Om een e-mail naar een gebruiker te sturen, klikt u op zijn bijnaam. Er wordt een menu geopend. Selecteer in het menutalk "Contact", danmail "E-mail".
Hoe het te blokkeren?
U kunt inkomende e-mails blokkeren als u ze niet wilt ontvangen. Open hiervoor het hoofdmenu. druk desettings instellingen knop. Selecteer vervolgens "forbidden Ongevraagde berichten >mail Mail" in het hoofdmenu.
Als je berichten van een bepaalde gebruiker wilt blokkeren, negeer hem dan. Om een gebruiker te negeren, klikt u op zijn bijnaam. Selecteer in het getoonde menulist "Mijn lijsten", danuserlist iggy "+ negeren".