moderatorHjelpehåndbok for moderatorer.
pic moderator
Hvorfor er du moderator?
Hvordan straffe en bruker?
Klikk på brukerens navn. Velg i menyenmoderator "Moderasjon", og velg deretter en passende handling:
Forbud fra avtaler?
Når du utestenger en bruker, vil han bli utestengt fra chatterom, forum og private meldinger (bortsett fra kontaktene hans). Men du må også bestemme om du vil forby brukeren fra å bruke avtalene eller ikke. Hvordan bestemme?
Grunner til moderasjon.
Ikke bruk en tilfeldig grunn når du straffer noen, eller når du sletter et innhold.
hintHint: Hvis du ikke finner en passende grunn, så brøt ikke personen reglene, og bør ikke straffes. Du kan ikke diktere viljen din til folk fordi du er moderator. Du må bidra til å opprettholde orden, som en tjeneste for samfunnet.
Forbudslengde.
Ekstreme tiltak.
Når du åpner menyen for å utestenge en bruker, har du muligheten til å bruke ekstreme tiltak. Ekstreme tiltak gjør det mulig å sette lengre utestengelser, og å bruke taktikk mot hackere og svært dårlige mennesker:
hintHint: Bare moderatorer med et nivå på 1 eller mer kan bruke ekstreme tiltak.
Ikke misbruk av kreftene dine.
Hvordan håndtere offentlige sexbilder?
Sexbilder er forbudt på offentlige sider. De er tillatt i private samtaler.
Hvordan bedømme om et bilde er seksuelt?
Hvordan fjerne sexbilder?
Moderasjonshistorie.
I hovedmenyen kan du se historien til moderasjonene.
Moderering av chatteromlisten:
Moderering av forumet:
Moderering av avtalene:
Skjoldmodus for chatterom.
Varsler.
hintHint : Hvis du lar varslingsvinduet være åpent på første side, vil du bli varslet om nye varsler i sanntid.
Moderasjonsteam og sjefer.
Servergrense.
Vil du slutte i moderasjonsteamet?
Hemmelighold og opphavsrett.