modal menuNaviger i programmet.
pic navigate
Navigasjonsprinsipper
Programmets brukergrensesnitt er akkurat som det på datamaskinen din:
Om varslene
Noen ganger vil du se et blinkende ikon på oppgavelinjen. Dette er for å fange oppmerksomheten din, fordi noen er klare til å spille, eller fordi det er din tur til å spille, eller fordi noen har skrevet kallenavnet ditt i chatterommet, eller fordi du har en innkommende melding... Bare klikk på det blinkende ikonet for å finne ut hva som skjer.
Tålmodighet...
En siste ting: Dette er et nettbasert program, koblet til en internettserver. Noen ganger når du klikker på en knapp, tar svaret noen sekunder. Dette er fordi nettverkstilkoblingen er mer eller mindre rask, avhengig av tid på døgnet. Ikke klikk flere ganger på samme knapp. Bare vent til serveren svarer.