app-icon-120x120pxHva slags program er Player22.com?
pic overview
Beskrivelse
Player22.com er en sosial applikasjon designet for å møte nye venner som bor nær deg. Søknaden er helt gratis.
Player22.com er den første internettjenesten i sitt slag. Den kombinerer en spillserver, en chat-server, en kraftig sosial app... og enda mer.
Installasjon av applikasjonen
Player22.com er tilgjengelig uten installasjon: På hvilken som helst personlig datamaskin eller smarttelefon, ved å bruke en moderne nettleser som f.eks
Chrome, Safari, Edge, Firefox, Samsung
ved å navigere til nettstedet
"player22.com/app"
.
Hvis du foretrekker å installere applikasjonen: Gå til din favoritt App-store, og søk etter app-icon-120x120px
"Player22"
.
Et ord fra forfatteren
«Jeg heter Joel. Jeg er en uavhengig fransk programvareingeniør. Jeg publiserte den første versjonen av
Player22.com
tilbake i 2011 under navnet "
Keyja.com
". Og i dag i år 2022 er jeg stolt over å slippe en ny versjon, med alle de vellykkede funksjonene til den gamle applikasjonen, men også med mange forbedringer. »
player22 banner anim
« Bli med i et av våre fellesskap. Velkommen til Player22.com, den første internettjenesten dedikert til "sosial underholdning": La oss leke med morsomme mennesker. La oss snakke med interessante mennesker. La oss møte nye fantastiske mennesker. Og fremfor alt, la oss ha det gøy sammen! »
pic signature