Hvordan stille inn spillalternativene?
Når du har opprettet et spillrom, er du automatisk verten for rommet. Når du er vert for et rom, har du makten til å bestemme hvordan du skal stille inn alternativene for rommet.
Klikk på alternativknappen i spillrommetsettings , og velgsettings "spillalternativer". Alternativene er følgende:
Klikk på knappen "OK" for å registrere alternativene. Tittelen på vinduet vil endres, og alternativene for rommet ditt vil bli oppdatert i lobbyens spillliste.