multilingualVelg en server.
pic server
Hva er en server?
Det er én server for hvert land, hver region eller stat, og for hver by. Du må velge en server for å kunne bruke applikasjonen, og når du gjør det, vil du være i kontakt med personer som valgte samme server enn deg.
For eksempel, hvis du velger serveren "Mexico", og du klikker på hovedmenyen, og velgerforum "Forum", vil du bli med i forumet til serveren "Mexico". Dette forumet besøkes av meksikanske folk, som snakker spansk.
Hvordan velge en server?
Åpne hovedmenyen. Nederst klikker du på knappen "Valgt server". Deretter kan du gjøre det på 2 måter:
Kan jeg endre serveren min?
Ja, åpne hovedmenyen. Nederst klikker du på knappen "Valgt server". Velg deretter en ny server.
Kan jeg bruke en annen server enn der jeg bor?
Ja, vi er veldig tolerante, og noen vil gjerne ha utenlandske besøkende. Men vær oppmerksom på: