privchatDirektemeldinger
Hva er det?
En direktemelding er en privat melding mellom deg og en annen bruker. Du kan sende denne typen meldinger bare til brukere som er koblet til serveren akkurat nå, og meldingene blir ikke registrert. Direktemeldinger er private: De kan bare sees av deg og samtalepartneren din.
Hvordan bruke det?
For å åpne et direktemeldingsvindu med en bruker, klikk på kallenavnet hans. Velg i menyen som visestalk "Kontakt", daprivchat "Instant messaging".
Instruksjoner for hvordan du bruker chattepanelet finner du her .
Hvordan blokkere det?
Du kan blokkere innkommende private meldinger hvis du ikke vil motta dem. For å gjøre det, åpne hovedmenyen. trykksettings innstillingsknappen. Velg deretter "forbidden Uønskede meldinger >privchat Direktemeldinger" i hovedmenyen.
Hvis du vil blokkere meldinger fra en bestemt bruker, ignorer vedkommende. For å ignorere en bruker, klikk på kallenavnet hans. Velg i menyen som viseslist "Mine lister", dauserlist iggy "+ ignorer".