appointmentTräffa människor genom att gå på möten.
pic appointment
Vad är ett möte?
I den här applikationen kan du träffa människor virtuellt genom att använda chatten, forumet, spelrummen, etc. Men du kan också organisera evenemang i verkliga livet och välkomna gäster, som kan vara vänner till dig eller totalt främlingar.
Publicera ditt evenemang med en beskrivning, ett datum och en adress. Ställ in alternativen för evenemanget så att de passar din organisations begränsningar och vänta på att folk registrerar sig.
Hur man använder det?
För att komma åt den här funktionen, gå till huvudmenyn och väljmeet Träffa >appointment Utnämning.
Du kommer att se ett fönster med 3 flikar:search Sök,calendar Dagordning,eye Detaljer.
searchFliken Sök
Använd filtren på toppen för att välja en plats och en dag. Du kommer att se de föreslagna evenemangen för den dagen på den platsen.
Välj en händelse genom att trycka påeye knapp.
calendarFliken Agenda
På den här fliken kan du se alla evenemang som du skapat och alla evenemang som du är registrerad på.
Välj en händelse genom att trycka påeye knapp.
eyeFliken Detaljer
På den här fliken kan du se detaljerna för den valda händelsen. Allt är ganska självförklarande.
hintTips : Tryck påsettings Inställningar-knappen i verktygsfältet och väljappointment export "Exportera till kalender". Du kommer sedan att kunna lägga till händelsens detaljer i din favoritkalender
(Google, Apple, Microsoft, Yahoo)
, där du kommer att kunna ställa in larm och mycket mer.
Hur skapar man ett event?
calendar "Agenda", tryck på knappencreate item "Skapa" och följ instruktionerna på skärmen.
Vänligen läs moderatorRegler för utnämningarna innan du gör det.
Utnämningsstatistik
Öppna en användares profil. På toppen ser du användningsstatistik om mötena.