moderatorHjälpmanual för moderatorer.
pic moderator
Varför är du moderator?
Hur straffar man en användare?
Klicka på användarens namn. Välj i menynmoderator "Moderering" och välj sedan en lämplig åtgärd:
Förbud från möten?
När du blockerar en användare kommer han att blockeras från chattrummen, forumen och privata meddelanden (förutom med hans kontakter). Men du måste också bestämma om du ska förbjuda användaren från att använda mötena eller inte. Hur bestämmer man sig?
Skäl till måttfullhet.
Använd inte en slumpmässig anledning när du straffar någon, eller när du tar bort ett innehåll.
hintTips: Om du inte hittar en lämplig anledning, bröt personen inte mot reglerna och borde inte straffas. Du kan inte diktera din vilja till folk eftersom du är moderator. Du måste hjälpa till att upprätthålla ordningen, som en tjänst för samhället.
Förbudslängd.
Extrema åtgärder.
När du öppnar menyn för att blockera en användare har du möjlighet att använda extrema åtgärder. Extrema åtgärder gör det möjligt att sätta längre uteslutningar och att använda taktik mot hackare och mycket dåliga människor:
hintTips: Endast moderatorer med en nivå på 1 eller mer kan använda extrema åtgärder.
Missbruk inte dina befogenheter.
Hur hanterar man offentliga sexbilder?
Sexbilder är förbjudna på offentliga sidor. De är tillåtna i privata samtal.
Hur bedömer man om en bild är sexuell?
Hur tar man bort sexbilder?
Måttlighetens historia.
I huvudmenyn kan du se historiken för modereringarna.
Moderering av chattrumslistan:
Moderering av forumet:
Moderering av mötena:
Chattrums sköldläge.
Varningar.
hintTips : Om du lämnar varningsfönstret öppet på första sidan kommer du att meddelas om nya varningar i realtid.
Modereringsteam & chefer.
Servergräns.
Vill du sluta i modereringsteamet?
Sekretess och upphovsrätt.