app-icon-120x120pxVilken typ av program är Player22.com?
pic overview
Beskrivning
Player22.com är en social applikation designad för att träffa nya vänner som bor nära dig. Ansökan är helt kostnadsfri.
Player22.com är den första internettjänsten i sitt slag. Den kombinerar en spelserver, en chattserver, en kraftfull social app... och ännu mer.
Installation av applikationen
Player22.com är tillgängligt utan installation: På vilken persondator eller smartphone som helst, med hjälp av en modern webbläsare som t.ex
Chrome, Safari, Edge, Firefox, Samsung
genom att navigera till webbplatsen
"player22.com/app"
.
Om du föredrar att installera applikationen: Gå till din favorit App-butik och sök efter app-icon-120x120px
"Player22"
.
Ett ord från författaren
"Jag heter Joel. Jag är en oberoende fransk mjukvaruingenjör. Jag publicerade den första versionen av
Player22.com
tillbaka 2011 under namnet "
Keyja.com
". Och idag år 2022 är jag stolt över att släppa en ny version, med alla framgångsrika funktioner i den gamla applikationen, men också med många förbättringar. »
player22 banner anim
« Gå med i en av våra gemenskaper. Välkommen till Player22.com, den första internettjänsten dedikerad till "social underhållning": Låt oss spela med roliga människor. Låt oss prata med intressanta människor. Låt oss träffa nya underbara människor. Och framför allt, låt oss ha kul tillsammans! »