battleships plugin iconSpelregler: Sjöstrid.
pic battleships
Hur man spelar?
För att spela klickar du bara på området där du vill attackera motståndaren. Om du träffar en båt spelar du igen.
Spelets regler
Det här spelet är väldigt enkelt. Du måste hitta var din motståndares båtar är gömda. Spelplanen är 10x10, och den första spelaren som hittar varje båt vinner.
Båtarna placeras slumpmässigt av datorn. Varje spelare har 8 båtar, 4 vertikala och 4 horisontella: 2 båtar av storlek 2, 2 båtar av storlek 3, 2 båtar av storlek 4 och 2 båtar av storlek 5. Båtarna kan inte röra varandra.