Hur ställer jag in spelalternativen?
När du har skapat ett spelrum är du automatiskt värd för rummet. När du är värd för ett rum har du makten att bestämma hur du ska ställa in rummets alternativ.
Klicka på alternativknappen i spelrummetsettings och väljsettings "spelalternativ". Alternativen är följande:
Klicka på knappen "OK" för att spela in alternativen. Titeln på fönstret kommer att ändras och alternativen för ditt rum kommer att uppdateras i lobbyns spellista.