privchatDirektmeddelande
Vad är det?
Ett snabbmeddelande är ett privat meddelande mellan dig och en annan användare. Du kan bara skicka den här typen av meddelanden till användare som är anslutna till servern just nu, och meddelandena spelas inte in. Snabbmeddelanden är privata: De kan bara ses av dig och din samtalspartner.
Hur man använder det?
För att öppna ett snabbmeddelandefönster med en användare, klicka på hans smeknamn. Välj i menyn som visastalk "Kontakta", alltsåprivchat "Direktmeddelande".
Instruktioner om hur du använder chattpanelen finns här .
Hur blockerar man det?
Du kan blockera inkommande privata meddelanden om du inte vill ta emot dem. För att göra det, öppna huvudmenyn. tryck påsettings inställningsknappen. Välj sedan "forbidden Oönskade meddelanden >privchat Snabbmeddelanden" i huvudmenyn.
Om du vill blockera meddelanden från en viss användare, ignorera honom. För att ignorera en användare, klicka på hans smeknamn. Välj i menyn som visaslist "Mina listor", alltsåuserlist iggy "+ ignorera".