mailE-post
Vad är det?
Ett e-postmeddelande är ett privat meddelande mellan dig och en annan användare. Mejlen spelas in på servern, så du kan skicka ett meddelande till någon som inte är ansluten till servern just nu, och personen kommer att få meddelandet senare.
E-post i appen är ett internt meddelandesystem. Endast personer som har ett aktivt konto i applikationen kan skicka och ta emot interna e-postmeddelanden.
Hur man använder det?
För att skicka ett e-postmeddelande till en användare, klicka på hans smeknamn. Det kommer att öppna en meny. Välj i menyntalk "Kontakta", alltsåmail "E-post".
Hur blockerar man det?
Du kan blockera inkommande e-postmeddelanden om du inte vill ta emot dem. För att göra det, öppna huvudmenyn. tryck påsettings inställningsknappen. Välj sedan "forbidden Oönskade meddelanden >mail Mail" i huvudmenyn.
Om du vill blockera meddelanden från en viss användare, ignorera honom. För att ignorera en användare, klicka på hans smeknamn. Välj i menyn som visaslist "Mina listor", alltsåuserlist iggy "+ ignorera".