Условия за използване и политика за поверителност на приложението
Условия за ползване
С достъпа до този уебсайт вие се съгласявате да бъдете обвързани с тези Общи условия за използване на уебсайта, всички приложими закони и разпоредби и се съгласявате, че носите отговорност за спазването на всички приложими местни закони. Ако не сте съгласни с някое от тези условия, ви е забранено да използвате или да осъществявате достъп до този сайт. Материалите, съдържащи се в този уеб сайт, са защитени от приложимото законодателство за авторското право и търговските марки.
Лиценз за ползване
Опровержение
Ограничения
В никакъв случай уебсайтът или неговите доставчици не носят отговорност за щети (включително, без ограничение, щети от загуба на данни или печалба, или поради прекъсване на дейността), произтичащи от използването или невъзможността за използване на материалите на интернет сайта , дори ако собственикът или упълномощен представител на уебсайта е бил уведомен устно или писмено за възможността от такава вреда. Тъй като някои юрисдикции не позволяват ограничения на подразбиращите се гаранции или ограничения на отговорността за косвени или случайни щети, тези ограничения може да не се отнасят за вас.
Ревизии и грешки
Материалите, които се появяват на уебсайта, може да включват технически, типографски или фотографски грешки. Уебсайтът не гарантира, че който и да е от материалите на неговия уебсайт е точен, пълен или актуален. Уебсайтът може да прави промени в материалите, съдържащи се на неговия уебсайт по всяко време без предизвестие. Уебсайтът обаче не поема ангажимент за актуализиране на материалите.
Интернет връзки
Администраторът на уебсайта не е прегледал всички сайтове, свързани с неговия интернет уеб сайт, и не носи отговорност за съдържанието на такъв свързан сайт. Включването на каквато и да е връзка не означава одобрение от уебсайта. Използването на всеки такъв свързан уебсайт е на собствена отговорност на потребителя.
Назначавания
Законова възраст: Имате право да създадете среща или да се регистрирате за среща само ако сте навършили 18 години.
Присъстващи: Разбира се, ние не носим отговорност, ако нещо нередно се случи по време на среща. Ние правим всичко възможно, за да избегнем проблеми за нашите потребители. И ако забележим нещо нередно, ще се опитаме да го предотвратим, ако можем. Но ние не можем да носим юридическа отговорност за това, което се случва на улицата или във вашия дом. Въпреки че ще сътрудничим на полицията, ако е необходимо.
Професионални организатори на срещи: Като изключение от правилото ви е позволено да поставяте вашите събития тук и да печелите малко пари, като го правите. Безплатно е и ако един ден не ви бъде позволено повече по някаква причина, вие се съгласявате да не ни търсите отговорност за вашата загуба. Ваша работа и ваш риск е да използвате нашия уебсайт. Ние не гарантираме нищо, така че не разчитайте на нашата услуга като основен източник на клиенти. Вие сте предупреден.
Вашата рождена дата
Приложението има строга политика за защита на децата. Счита се за дете всеки под 18-годишна възраст (съжалявам, брато). Вашата рождена дата се иска, когато създавате акаунт, и рождената дата, която въвеждате, трябва да е истинската ви рождена дата. Освен това, деца под 13-годишна възраст нямат право да използват приложението.
Интелектуална собственост
Всичко, което изпратите на този сървър, не трябва да нарушава интелектуалната собственост. Относно форумите: това, което пишете, е собственост на общността на приложението и няма да бъде изтрито, след като напуснете уебсайта. Защо това правило? Не искаме дупки в разговорите.
Правила за модериране
Модератори доброволци
Модерирането понякога се извършва от самите членове-доброволци. Модераторите-доброволци правят това, което правят за забавление, когато искат, и няма да им се плаща за забавление.
Всички визуални елементи, работни потоци, логика и всичко, включено в зоните с ограничен достъп на администраторите и модераторите, са обект на строги авторски права. НЯМАТЕ законното право да публикувате, възпроизвеждате или препращате нещо от него. Това означава, че НЕ можете да публикувате или възпроизвеждате или препращате екранни снимки, данни, списъци с имена, информация за модератори, за потребители, за менютата и всичко останало, което е в зона с ограничен достъп за администратори и модератори. Това авторско право се прилага навсякъде: социални медии, частни групи, частни разговори, онлайн медии, блогове, телевизия, радио, вестници и навсякъде другаде.
Промени в условията за ползване на сайта
Уебсайтът може да преразгледа тези условия за ползване на своя уебсайт по всяко време без предизвестие. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате да бъдете обвързани с текущата към момента версия на тези Правила и условия за ползване.
Политика за поверителност
Вашата поверителност е много важна за нас. Съответно разработихме тази Политика, за да разберете как събираме, използваме, съобщаваме и разкриваме и използваме лична информация. Следното очертава нашата политика за поверителност.
Ние се ангажираме да извършваме нашия бизнес в съответствие с тези принципи, за да гарантираме, че поверителността на личната информация е защитена и поддържана.