Ansøgning Vilkår for brug og privatlivspolitik
Vilkår for brug
Ved at få adgang til denne hjemmeside accepterer du at være bundet af disse hjemmesides vilkår og betingelser for brug, alle gældende love og regler og accepterer, at du er ansvarlig for overholdelse af enhver gældende lokal lovgivning. Hvis du ikke er enig i nogen af disse vilkår, har du forbud mod at bruge eller få adgang til dette websted. Materialet på dette websted er beskyttet af gældende copyright- og varemærkelovgivning.
Brugslicens
Ansvarsfraskrivelse
Begrænsninger
Hjemmesiden eller dens leverandører kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlige for skader (herunder, uden begrænsning, skader for tab af data eller fortjeneste eller på grund af forretningsafbrydelser), der opstår som følge af brugen eller manglende evne til at bruge materialerne på webstedet , selvom ejeren eller en autoriseret repræsentant fra webstedet er blevet underrettet mundtligt eller skriftligt om muligheden for en sådan skade. Fordi nogle jurisdiktioner ikke tillader begrænsninger af underforståede garantier eller begrænsninger af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader, gælder disse begrænsninger muligvis ikke for dig.
Revisioner og fejl
Materialet, der vises på webstedet, kan omfatte tekniske, typografiske eller fotografiske fejl. Hjemmesiden garanterer ikke, at noget af materialerne på dets websted er nøjagtige, fuldstændige eller aktuelle. Hjemmesiden kan til enhver tid uden varsel foretage ændringer i materialet på dets websted. Hjemmesiden forpligter sig dog ikke til at opdatere materialerne.
Internet links
Webstedsadministratoren har ikke gennemgået alle de websteder, der er linket til dets internetwebsted, og er ikke ansvarlig for indholdet af sådanne linkede websteder. Medtagelsen af ​​ethvert link indebærer ikke godkendelse fra hjemmesiden. Brug af sådanne linkede websteder er på brugerens egen risiko.
Udnævnelser
Lovlig alder: Du har kun lov til at oprette en aftale eller tilmelde dig en aftale, hvis du er fyldt 18 år.
Deltagere: Vi er selvfølgelig ikke ansvarlige, hvis der sker noget galt under en aftale. Vi gør vores bedste for at undgå problemer for vores brugere. Og hvis vi bemærker noget galt, vil vi forsøge at forhindre det, hvis vi kan. Men vi kan ikke holdes juridisk ansvarlige for, hvad der sker på gaden eller i dit hus. Vi vil dog samarbejde med politiet, hvis det er nødvendigt.
Professionelle aftalearrangører: Som en undtagelse fra reglen har du lov til at placere dine arrangementer her og tjene nogle penge ved at gøre det. Det er gratis, og hvis du en dag ikke får lov mere, af en eller anden grund, accepterer du ikke at holde os ansvarlige for dit tab. Det er din virksomhed og din risiko at bruge vores hjemmeside. Vi garanterer ikke noget, så regn ikke med vores service som en primær kilde til kunder. Du er advaret.
Din fødselsdato
Appen har en streng politik for beskyttelse af børn. Anses som et barn alle under 18 år (undskyld bro'). Din fødselsdato bliver spurgt, når du opretter en konto, og den fødselsdato, du indtaster, skal være din rigtige fødselsdato. Derudover må børn under 13 år ikke bruge applikationen.
Intellektuel ejendom
Alt, hvad du sender til denne server, må ikke krænke intellektuel ejendomsret. Med hensyn til fora: Det du skriver er app-fællesskabets ejendom, og vil ikke blive slettet, når du forlader hjemmesiden. Hvorfor denne regel? Vi vil ikke have huller i samtalerne.
Regler for mådehold
Moderatorer er frivillige
Moderering varetages nogle gange af de frivillige medlemmer selv. Frivillige moderatorer gør, hvad de gør for sjov, når de vil, og de vil ikke blive betalt for at have det sjovt.
Alle billeder, arbejdsgange, logik og alt, der er inkluderet i administratorernes og moderatorernes begrænsede områder, er underlagt en streng ophavsret. Du har IKKE den juridiske ret til at offentliggøre eller reproducere eller videresende noget af det. Det betyder, at du IKKE må udgive eller gengive eller videresende skærmbilleder, data, navnelister, information om moderatorer, om brugere, om menuerne og alt det andet, der er under et begrænset område for administratorer og moderatorer. Denne copyright gælder overalt: Sociale medier, private grupper, private samtaler, online medier, blogs, tv, radio, aviser og alle andre steder.
Ændringer af webstedets vilkår for brug
Hjemmesiden kan til enhver tid ændre disse vilkår for brug for sin hjemmeside uden varsel. Ved at bruge dette websted accepterer du at være bundet af den på det tidspunkt aktuelle version af disse vilkår og betingelser for brug.
Fortrolighedspolitik
Dit privatliv er meget vigtigt for os. Derfor har vi udviklet denne politik for at du kan forstå, hvordan vi indsamler, bruger, kommunikerer og videregiver og gør brug af personlige oplysninger. Det følgende beskriver vores privatlivspolitik.
Vi er forpligtet til at drive vores forretning i overensstemmelse med disse principper for at sikre, at fortroligheden af personlige oplysninger beskyttes og vedligeholdes.