Услови коришћења апликације и политика приватности
Услови коришћења
Приступањем овој веб локацији, сагласни сте да ћете бити обавезани овим Условима и одредбама коришћења веб локације, свим важећим законима и прописима и сагласни сте да сте одговорни за поштовање свих важећих локалних закона. Ако се не слажете са било којим од ових услова, забрањено вам је коришћење или приступ овом сајту. Материјали садржани на овој веб страници заштићени су важећим законом о ауторским правима и жиговима.
Лиценца за коришћење
Одрицање од одговорности
Ограничења
Ни у ком случају веб локација или њени добављачи неће бити одговорни за било какву штету (укључујући, без ограничења, штету због губитка података или добити, или због прекида пословања), која произилази из коришћења или немогућности коришћења материјала на Интернет страници , чак и ако је власник или овлашћени представник веб странице усмено или писмено обавештен о могућности такве штете. Пошто неке јурисдикције не дозвољавају ограничења имплицитних гаранција или ограничења одговорности за последичну или случајну штету, ова ограничења се можда не односе на вас.
Ревизије и грешке
Материјали који се појављују на веб локацији могу укључивати техничке, типографске или фотографске грешке. Веб локација не гарантује да је било који од материјала на њеној веб локацији тачан, потпун или актуелан. Веб страница може у било које време без претходног обавештења да унесе измене у материјале који се налазе на њеној веб локацији. Међутим, веб локација се не обавезује да ће ажурирати материјале.
Интернет везе
Администратор веб локације није прегледао све сајтове који су повезани са његовом интернет веб локацијом и није одговоран за садржај било које такве повезане странице. Укључивање било које везе не подразумева подршку веб странице. Коришћење било које такве повезане веб локације је на сопствени ризик корисника.
Састанци
Законска старост: Дозвољено вам је да направите термин или да се региструјете на термин само ако имате 18 или више година.
Учесници: Наравно, не сносимо одговорност ако се нешто лоше деси током термина. Дајемо све од себе да избегнемо проблеме нашим корисницима. А ако приметимо да нешто није у реду, покушаћемо да то спречимо ако можемо. Али ми не можемо бити правно одговорни за оно што се дешава на улици или у вашој кући. Мада ћемо сарађивати са полицијом ако буде потребно.
Професионални организатори заказивања: Као изузетак од правила, дозвољено вам је да овде постављате своје догађаје и да на томе зарадите нешто новца. Бесплатно је и ако вам једног дана више не буде дозвољено, из било ког разлога, пристајете да нас не сматрате одговорним за ваш губитак. Ваше је пословање и ризик да користите нашу веб страницу. Не гарантујемо ништа, тако да не рачунајте на нашу услугу као примарни извор купаца. Упозорени сте.
Твој датум рођења
Апликација има строгу политику заштите деце. Дететом се сматра свако испод 18 година (извини брате). Ваш датум рођења се тражи када креирате налог, а датум рођења који унесете мора бити ваш прави датум рођења. Поред тога, деци млађој од 13 година није дозвољено да користе апликацију.
Интелектуална својина
Све што пошаљете на овај сервер не сме да крши интелектуалну својину. Што се тиче форума: оно што пишете је власништво заједнице апликација и неће бити избрисано када напустите веб локацију. Зашто ово правило? Не желимо рупе у разговорима.
Правила умерености
Модератори волонтери
Модерацију понекад обављају сами чланови волонтери. Волонтери модератори раде оно што раде из забаве, када желе, а за забаву неће бити плаћени.
Сви визуелни елементи, радни токови, логика и све што је укључено у ограничене области администратора и модератора, подлеже строгим ауторским правима. НЕМАТЕ законско право да објавите или репродукујете или проследите било шта од тога. То значи да НЕ можете објављивати или репродуковати или прослеђивати снимке екрана, податке, спискове имена, информације о модераторима, о корисницима, о менијима и све остало што је под ограниченом зоном за администраторе и модераторе. Ово ауторско право важи свуда: на друштвеним медијима, приватним групама, приватним разговорима, онлајн медијима, блоговима, телевизији, радију, новинама и свуда другде.
Измене услова коришћења сајта
Веб локација може ревидирати ове услове коришћења за своју веб локацију у било ком тренутку без обавештења. Коришћењем ове веб странице сагласни сте да ћете бити обавезани тада актуелном верзијом ових Услова коришћења.
Правила о приватности
Ваша приватност нам је веома важна. Сходно томе, развили смо ову Политику како бисмо разумели како прикупљамо, користимо, комуницирамо и откривамо и користимо личне податке. У наставку је наведена наша политика приватности.
Посвећени смо пословању у складу са овим принципима како бисмо осигурали да поверљивост личних података буде заштићена и очувана.